FAQ

Får jeg et sporingsnummer så jeg kan følge pakken?
msHay sender sine varer gjennom Posten som brev, ikke pakke – dermed får vi ikke sporingsnummer. Det sendes som brev for å holde fraktkostnaden nede.

 

Jeg skal i barnedåp om to uker. Rekker jeg å få fødselsplakaten i postkassen til det?
Normal produksjonstid på skreddersydde plakater er 7-9 arbeidsdager. Si allikevel i fra om du har en dato du ønsker den ferdig til, så prøver vi vårt aller ytterste for å få det til. I perioder med stor pågang må man beregne et par dager ekstra før den sendes. 

 

Kan jeg endre en bestilling? 
Desverre kan vi ikke garantere at du kan endre på en bestilling som alt er gjennomført. Kontakt oss allikevel på email. Hvis pakken ikke er gjort klar, så kan vi se om vi kan endre på bestillingen. 

 

Jeg oppdaget at jeg hadde en skrivefeil i teksten til en fødselsplakat. Hva gjør jeg?

Nei, så kjipt! Vi føler med deg, for dette var sikkert bare en glipp. I produktteksten har vi poengtert at det er viktig at du dobbelsjekker informasjonen for skrivefeil og at alle opplysninger om barnet stemmer. Må det allikevel produseres ny, så får du 100,- i rabatt på plakaten. Bruk rabattkode REBESTILLING ved Checkout. Frakt kommer i tillegg ved ny forsendelse.

  
Plakaten hadde en rift i kanten når jeg pakket den opp. Kan jeg kreve ny plakat?
Hvis det har oppstått en skade på varen under sending så kontakt oss under linken ”Kontakt” og gi oss beskjed. Vi trenger reklamasjonsmeldingen innen 14 dager etter mottatt vare og et bilde av skaden. Det kan godt være fra mobil, så lenge vi får det dokumentert. Vi sender deg såklart en ny! Hvis du selv lager en rift i det du skal ta den ut av papprører så blir den desverre ikke erstattet. 

 

Plakaten skal være en gave. Kan jeg handle på nettsiden, og få den sendt til en annen adresse?
Ingen problem! Gi oss beskjed om dette i notatfeltet ved Checkout, så sender vi til ønsket adresse.