Personvern

Denne personvernerklæringen handler om hvordan msHay samler inn og bruker personopplysninger.

E-handel/Kjøp og salg
For å få gjennomført et varekjøp på mshay.com og kunderegistrering  vil det måtte lagres noen personopplysninger om deg. Ved bestilling er det nødvendig at du oppgir navn, adresse og e-postadresse. Denne informasjonen er nødvendig for effektiv leveranse, og for å kunne kontakte deg angående forhold i bestillingen.

Alle personopplysninger behandles fortrolig og vil ikke bli formidlet til en tredjepart.
Når du betaler med kort håndteres dette av sikre og annerkjente elektroniske betalingstjenester. Kredittkortinformasjonen blir aldri lagret av msHay.

 

Innsyn og retting
I henhold til personopplysningsloven § 18 har du krav på innsyn i de opplysninger som er registrert. Innsyn kan fås ved å sende en skriftlig henvendelse til msHay. Dersom de registrerte opplysninger ikke er riktige eller de er ufullstendige kan du kreve disse rettet i henhold til personopplysningslovens § 27.

 

Oppbevaring og sletting
I henhold til personopplysningsloven § 28 skal opplysninger som ikke lenger er nødvendig ut fra det formål de er lagret for, slettes. MsHay lagrer personopplysninger om kunder i henhold til den enhver tid gjeldende lovgivning.

 

Bruk av cookies
Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside, slik som mshay.com. Dette gjør at msHay kan huske handlingene eller preferansene over tid og tilpasse brukeropplevelsen for deg. Ønsker du å slette eller blokkere cookies, gjøres dette enkelt i innstillingene for din nettleser.